Jeppe Curth
|
Fodboldspiller, iværksætter og foredragsholder

Pulsevent

pulsevent_logo_black2

Pulsevent er en legende og kreativ eventvirksomhed, som skaber aktive oplevelser. Vi laver aktiviteter til konferencer, julefrokoster, teamudvikling, sommerfester, personaleweekender, eftermiddage med spændende og sjove oplevelser eller selskabslege før festen. Vi ryster folk sammen og fremmer samværet, samarbejdet og kommunikationen blandt deltagerne.

Vi har specialiseret os i at bygge universer op, hvor idrættens og legens unikke potentialer og muligheder bringes i spil. Idræt og leg er ikke kun fodbold og løbeture – skaber man de rette rammer, kan idræt og leg både understøtte innovation, kreativitet, kommunikation, samarbejde og det gode arbejdsliv. Gennem legen skaber vi et rum, som binder jer sammen. Vi sørger for, at I oplever glæden ved idræt og leg.

Vi lægger vægt på at alle – uanset fysiske kompetencer – kan deltage sammen, så alle bliver udfordret på deres niveau. Derfor tilpasses aktiviteterne så alle deltagere inkluderes og dermed skabes der grobund for en unik og fælles oplevelse.

Idræt skal være for alle. Idræt skal være sjovt og skabe glæde og lyst til at være aktiv.

Gå til Pulsevent her